Τι είναι ο HIV;

Ο HIV Human Immunodeficiency Virus είναι ο ιός της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας, ο ιός που προκαλεί την HIV λοίμωξη και το AIDS (σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας). Ο HIV προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου, το οποίο είναι υπεύθυνο για την άμυνα του οργανισμού ενάντια σε διάφορες ασθένειες.

Το AIDS μας αφορά όλους
Το AIDS μας αφορά όλους γιατί οποιοσδήποτε μπορεί να μολυνθεί από τον ιό HIVπου προκαλεί το AIDSανεξάρτητα από το φύλο, την ηλικία και τις σεξουαλικές του συνήθειες. Δεν υπάρχουν ομάδες υψηλού κινδύνου αλλά συμπεριφορές υψηλού κινδύνου που μπορούν να μας φέρουν όλους αντιμέτωπους με το AIDS.

Διεύθυνση

Λεοντίου A, P.O. Box 56913
Παλαιό Νοσοκομείο, 3311 Λεμεσός, Κύπρος

Hλεκτρονικά Tαχυδρομεία

Τι είναι το HIV

Τηλέφωνα – ΦΑΞ

Τ:+357.25.34.03.05 – Φ:+357.25.34.03.05
+357.99.57.50.74

Συνδεθείτε Μαζί Μας

Κ.Υ.Φ.Α (Κέντρο Υποστήριξης Ανθρώπων Που Ζουν Με HIV/AIDS). Tο Κέντρο Υποστήριξης ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2000 από μια μικρή ομάδα των γυναικών και των ανδρών, που αναγνώρισε την ανάγκη για υποστήριξη των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS.

Γινετε Μέλος Του Κ.Υ.Φ.Α Και Πληρώστε Μια Μικρη Συνδρομή Για Ένα Χρόνο Της Τάξης Των €20. Κάντε Κλικ Στον Πιο Κάτω Σύνδεσμο Για Να Κατεβάσετε Την Φορμα Εγγραφής.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ