Κ.Υ.Φ.Α (Κέντρο Υποστήριξης Ανθρώπων Που Ζουν Με HIV/AIDS)

Το Κ.Υ.Φ.Α (Κέντρο Υποστήριξης Ανθρώπων Που Ζουν Με HIV/AIDS) ιδρύθηκε την 1ην Δεκεμβρίου του 2000 και είναι το πρώτο αναγνωρισμένο μη κερδοσκοπικό Σωματείο στην Κύπρο, που έχει σκοπό την συμπαράσταση και την υποστήριξη των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS , των οικογενειών και των συντρόφων τους. Παράλληλα βασική προτεραιότητα του οργανισμού, είναι η πρόληψη της εξάπλωσης της HIV λοίμωξης, αλλά και η καταπολέμηση των προκαταλήψεων και η ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου γύρω από το τα θέματα που αφορούν την hiv λοίμωξη στην Κύπρο.. Οι υπηρεσίες του Κ.Υ.Φ.Α παρέχονται δωρεάν, από άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, με απόλυτη εχεμύθεια και σεβασμό στο απόρρητο κάθε προσωπικής πληροφορίας, και χωρίς καμία διάκριση ως προς το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την θρησκεία ή την εθνικότητά.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί φίλοι,

Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας για αν ενημερωθείτε για το Κ.Υ.Φ.Α. Το Κ.Υ.Φ.Α είναι μια εθελοντική οργάνωση που αποτελείται από εννιαμελές διοικητικό συμβούλιο που αγωνίζεται για την στήριξη των οροθετικών ατόμων και των οικογενειών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διοικητικό Συμβούλιο Του Κ.Υ.Φ.Α

Το Κ.Υ.Φ.Α είναι μία εθελοντική οργάνωση που έχει σκοπό την συμπαράσταση και την υποστήριξη προς τους φορείς του AIDS και τις οικογένειες τους.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Συνδεθείτε Μαζί Μας

Κ.Υ.Φ.Α (Κέντρο Υποστήριξης Ανθρώπων Που Ζουν Με HIV/AIDS). Tο Κέντρο Υποστήριξης ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2000 από μια μικρή ομάδα των γυναικών και των ανδρών, που αναγνώρισε την ανάγκη για υποστήριξη των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS.

Γινετε Μέλος Του Κ.Υ.Φ.Α Και Πληρώστε Μια Μικρη Συνδρομή Για Ένα Χρόνο Της Τάξης Των €20. Κάντε Κλικ Στον Πιο Κάτω Σύνδεσμο Για Να Κατεβάσετε Την Φορμα Εγγραφής.

Κ.Υ.Φ.Α

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ