Γίνετε Μέλος Του Κ.Υ.Φ.Α

Γίνετε Μέλος

Μαζί Μπορούμε

Ελάτε μαζί μας

Το Κ.Υ.Φ.Α (Κέντρο Υποστήριξης Ανθρώπων Που Ζουν Με HIV/AIDS) ιδρύθηκε την 1ην Δεκεμβρίου του 2000 και είναι το πρώτο αναγνωρισμένο μη κερδοσκοπικό Σωματείο στην Κύπρο, που έχει σκοπό την συμπαράσταση και την υποστήριξη των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS , των οικογενειών και των συντρόφων τους. Θεμέλιος λίθος του Οργανισμού μας είναι οι εθελοντές που με τη δική τους πολύτιμη προσφορά συμβάλλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση του έργου μας. Η εκπαίδευση των εθελοντών μας αποτελεί για όλους εμάς στο Κ.Υ.Φ.Α άμεση προτεραιότητα. Βασικό μας στόχος, να προσφέρουμε στους εθελοντές μας την κατάλληλη γνώση που θα διευκολύνει την ανιδιοτελή προσφορά τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ

Συνδεθείτε Μαζί Μας

Κ.Υ.Φ.Α (Κέντρο Υποστήριξης Ανθρώπων Που Ζουν Με HIV/AIDS). Tο Κέντρο Υποστήριξης ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2000 από μια μικρή ομάδα των γυναικών και των ανδρών, που αναγνώρισε την ανάγκη για υποστήριξη των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS.

Γίνετε Μέλος

Κανείς Δεν Έχει Γίνει Ποτέ Φτωχότερος, Προσφέροντας. Μπορείτε Να Κάνετε Την Εισφορά Σας Ακολουθωντας Τον Παρακάτω Σύνδεσμο.

ΔΩΡΕΑ