Παγκόσμια Ημέρα κατά του HIV/AIDS.
Ευχαριστούμε AlphaNews.Live, Kostas Karnakis για την αναφορά στην εκδήλωσή μας. #MediaStories

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ HΜΕΡΑ KATA TOY HIV/AIDS – Red Ribbon 3.

Παρασκευή 29.11.2019
Γραφεία Κ.Υ.Φ.Α. στο Παλαιό Νοσοκομείο Λεμεσού

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ μας σχηματίζουν την Κόκκινη Κορδέλα με Κόκκινα Λουλούδια, στα γραφεία του ΚΥΦΑ, στο Παλαιό Νοσοκομείο, στη Λεμεσό! Σας ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε τους Χορηγούς μας, το Υπουργείο Υγείας και την MSD Cyprus καθώς και τις Ομάδες Εθελοντων του CDA College Cyprus και της Νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας, την Ομάδα του Tree Creative Room – Costas Harpas για τη διαχρονική συνεργασία και την υλοποίηση του Red Ribbon Project για τρίτη συνεχόμενη χρονιά καθώς και την Ομάδα του Xanthos Creative Photography & Filming για το Video / Φωτογραφικό Υλικό που θα ακολουθήσει! #ThankYou Michaelidou Stella

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/cyprus/shimatisan-me-kokkina-loyloydia-tin-megalyterikokkini-kordela-kata-toy-aids?fbclid=IwAR0n-D8y5RFZ7cDZfuen3OvegvktRMrjxKNYo2a_VBbZtvH-5Sp1ZFlP7sY

Συνδεθείτε Μαζί Μας

Κ.Υ.Φ.Α (Κέντρο Υποστήριξης Ανθρώπων Που Ζουν Με HIV/AIDS). Tο Κέντρο Υποστήριξης ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2000 από μια μικρή ομάδα των γυναικών και των ανδρών, που αναγνώρισε την ανάγκη για υποστήριξη των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS.

Ελπίδα Και Ζωή

Γινετε Μέλος Του Κ.Υ.Φ.Α Και Πληρώστε Μια Μικρη Συνδρομή Για Ένα Χρόνο Της Τάξης Των €20. Κάντε Κλικ Στον Πιο Κάτω Σύνδεσμο Για Να Κατεβάσετε Την Φορμα Εγγραφής.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ