ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ HΜΕΡΑ HIV/AIDS – The Red Ribbon Project – 01.12.2017.

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του HIV/AIDS
The Red Ribbon Project: Ναι! Σε Αφορά! 100 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ & 12 Πρεσβευτές του Κ.Υ.Φ.Α., για το 2018, σχηματίζουν την Κόκκινη Κορδέλα με Κόκκινες Ομπρέλες, στα γραφεία του ΚΥΦΑ, στο Παλαιόν Νοσοκομείο, στη Λεμεσό! [Live Link: Ράδιο Πρώτο.]

Τι είναι η κόκκινη κορδέλα;

Είναι πλέον ένα παγκόσμιο σύμβολο. Η κόκκινη κορδέλα συμβολίζει τον αγώνα κατά του HIV/AIDS και θα την δείτε παντού την 1η Δεκεμβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα για την καταπολέμηση του ιού αυτού. Δημιουργήθηκε από τους Visual AIDS Artists Caucus το 1991. Μάλιστα, ήταν το τελευταίο εγχείρημα του καλλιτεχνικού αυτού οργανισμού της Νέας Υόρκης που ιδρύθηκε από τον Patrick O’Connell to 1988, με σκοπό την προαγωγή και την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης για το HIV/Aids.

Σας Ευχαριστούμε για τις συγκινητικές στιγμές που μας χαρίσατε! Μαζί, Μπορούμε! #TheRedRibbonProject #ThankYou #WorldAidsDay2017 #ΝαιΣεΑφορα

100 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ σχηματίζουν την Κόκκινη Κορδέλα με Κόκκινες Ομπρέλες, στα γραφεία του ΚΥΦΑ, στο Παλαιόν Νοσοκομείο, στη Λεμεσό! Χορηγός: Εθνική Επιτροπή HIV/AIDS Υπουργείου Υγείας Κύπρου.

Συνδεθείτε Μαζί Μας

Κ.Υ.Φ.Α (Κέντρο Υποστήριξης Ανθρώπων Που Ζουν Με HIV/AIDS). Tο Κέντρο Υποστήριξης ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2000 από μια μικρή ομάδα των γυναικών και των ανδρών, που αναγνώρισε την ανάγκη για υποστήριξη των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS.

Ελπίδα Και Ζωή

Γινετε Μέλος Του Κ.Υ.Φ.Α Και Πληρώστε Μια Μικρη Συνδρομή Για Ένα Χρόνο Της Τάξης Των €20. Κάντε Κλικ Στον Πιο Κάτω Σύνδεσμο Για Να Κατεβάσετε Την Φορμα Εγγραφής.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ