Το Κέντρο Υποστήριξης του HIV / AIDS καλωσόρισε την φιλανθρωπική υποστήριξη της τοπικής εταιρείας, Stars in Eyes Entertainment. Οι συνεχιζόμενες δωρεές θα επιτρέψουν στο K.Y.F.A. να συνεχίσει να προσφέρει το δωρεάν σημείο ελέγχου στη Λεμεσό και να βοηθήσει στη χρηματοδότηση της νέας κινητής της μονάδας που θα εξυπηρετεί νησιωτικά, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει τους επόμενους μήνες.

Η Stars in Eyes Entertainment, φέρνει αφιερώματα σε περιοδεία από το Ηνωμένο Βασίλειο στη Λεμεσό, την Επισκοπή, τη Λάρνακα και την Πάφο. Ο K.Y.F.A. θα επωφεληθούν από τα έσοδα από συναυλίες που διοργανώνονται από την Stars in Eyes Entertainment.

Η Στέλλα Μιχαηλίδου, διευθυντής του διοικητικού συμβουλίου της Κ.Υ.Φ.Α. δήλωσε: «Η υποστήριξη αυτή θα επιτρέψει στον Κ.Υ.Φ.Α. να διαχειρίζεται τις ζωτικές υπηρεσίες της, οι οποίες περιλαμβάνουν τη μόνη υπηρεσία ελέγχου στην Κύπρο που είναι δωρεάν, εμπιστευτική και ανώνυμη. Η νέα μας κινητή μονάδα θα μεταφέρει τις υπηρεσίες μας σε άλλες πόλεις του νησιού και θα μας επιτρέψει να προσεγγίσουμε περισσότερους ανθρώπους.

Ο διευθυντής της «Stars in Eyes Entertainment, Derek Lainsbury, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε τον K.Y.F.A. στο έργο του για την παροχή υποστήριξης σε ανθρώπους που ζουν με HIV / AIDS και στην ευαισθητοποίηση στην Κύπρο ».

Συνδεθείτε Μαζί Μας

Κ.Υ.Φ.Α (Κέντρο Υποστήριξης Ανθρώπων Που Ζουν Με HIV/AIDS). Tο Κέντρο Υποστήριξης ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2000 από μια μικρή ομάδα των γυναικών και των ανδρών, που αναγνώρισε την ανάγκη για υποστήριξη των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS.

Γινετε Μέλος Του Κ.Υ.Φ.Α Και Πληρώστε Μια Μικρη Συνδρομή Για Ένα Χρόνο Της Τάξης Των €20. Κάντε Κλικ Στον Πιο Κάτω Σύνδεσμο Για Να Κατεβάσετε Την Φορμα Εγγραφής.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ